Grupper

Konferensverksamheten inom Grönklittsgruppen växer i snabb takt, så också utbudet av ändamålsenliga lokaler. Mötesplats Grönklittsgruppen är ett utbud av attraktiva konferensprodukter i Orsa Grönklitt, Orsa Bowling, Tomteland, Tänndalen och Moraparken. På alla dessa anläggningar erbjuder vi omväxlande och spännande konferensupplägg.

Till  exempel i Rovdjurscentrum där vi kan ta emot upp  till 225 deltagare. Givetvis finns här all tänkbar teknisk utrustning. I Rovdjurscentrum finns dessutom flera mindre konferenslokaler.

Den mest spännande mötesplatsen finns i vårt Tigerhus. På utsidan av fönstren huserar nämligen de stora Sibiriska tigrarna. Denna lokal tar upp till max 25 personer och ligger högst upp i Rovdjursparken, alldeles nedanför Toppstugan.

Guidningar i Rovdjursparken

Vill du veta mer om djuren i parken och följa med en djurvårdare runt som berätta om hur det är att arbeta med några av världens mest utrotningshotade arter. Boka då in en guidad tur i Rovdjursparken. nedan kan du läsa om vilka olika typer av guidningar vi erbjuder. 

Guidning 1 – Våra Rovdjur

En guidning bland alla våra djur i parken, en tur på ca 2 timmar runt i hela parken där guiden som arbetar som djurvårdare berättar om alla djuren som lever i parken och några av sina bästa upplevelser med djuren. Maxantal: 25 st. 

Guidning 2 – Tigerfrossa med tigermatning

Vi besöker Tiger Mountain, här får vi träffa tigrarna på nära håll – Törs du följa med? Vi får vara med och höra tigrarnas hungriga vrål när de matas, får en djupare tigerinformation och väldigt nära möten med världens största kattdjur! OBS kan bara bokas på eftermiddagarna då tigrarna går in och får sin mat. Maxantal: 20 st

Lägerskola och skolresor Orsa Grönklitt

Boka in klassen eller gruppen på lägerskola i Grönklitt. Ett perfekt sätt att lära känna nya kompisar, testa alla våra spännande aktiviteter och samtidigt lära mer om djur och natur. Tänk på att boka i god tid, platserna är begränsade. 

Kontakta vår grupp & konferensbokning för mer information:

Cecilia Difs, tel: 0250-462 24.

cecilia.difs@orsagronklitt.se

Anna Karlgren, tel. 0250-462 23.
anna.karlgren@gronklittsgruppen.se