Guidade turer

Att få möjlighet att stå öga mot öga med en sibirisk tiger med bara galler mellan eller få chansen att följa med en djurvårdare runt i parken på guidad tur är en upplevelse utöver det vanliga.

Vill du veta mer om djuren i parken och följa med en djurvårdare runt som berätta om hur det är att arbeta med några av världens mest utrotningshotade arter. Boka då in en guidad tur i Orsa Rovdjurspark. Nedan kan du läsa om vilka olika typer av guidningar vi erbjuder. 

Guidning 1 – Våra rovdjur

En guidning bland alla våra djur i parken, en tur på cirka 2 timmar runt i hela parken där guiden som arbetar som djurvårdare berättar om alla djuren som lever i parken och några av sina bästa upplevelser med dem. Max 25 deltagare.

Guidning 2 – Tigerfrossa med tigermatning

Vi besöker Tiger Mountain där vi får träffa tigrarna på nära håll – törs du följa med? Vi får höra tigrarnas hungriga vrål när de matas, får en djupare tigerinformation och väldigt nära möten med världens största kattdjur! Turen kan bara bokas på eftermiddagarna då tigrarna går in och får sin mat. Max 20 deltagare. 

Guidning 3 – Djurhanteringsträning

Vår djurtränare tar er med på en tur i parken när något av våra rovdjur skall tränas. Här får ni en unik chans att titta på hur djuren kan förflyttas och undersökas utan att behöva söva dem. Så stora rovdjur, men kan man få dem till att sitta på en våg, titta i munnen eller kollar tassar och klor? Följ med på en unik guidning! Max 20 deltagare.

Guidningarna förbokas via grupp- och konferensavdelningen:

Cecilia Difs, tel: 0250-462 24.
cecilia.difs@orsagronklitt.se

Anna Karlgren, tel. 0250-462 23.
anna.karlgren@gronklittsgruppen.se

Få erbjudanden och information direkt i din inkorg via nyhetsbrev: