Var kan du äta vid ditt besök?

Uppe i Orsa Grönklitt och Rovdjursparken kan du äta på flera olika platser. Nedan ser du dem beskrivna och deras utbud. Hitta din favoritplats och njut av både god mat och utsikt. 

Matplatser i och utanför parken

Koppangen 14 1080X1080 1

Resturang Koppången

I Rovdjurscentrum hittar du restaurang Koppången. Här kan du värma dig med en fika alla dagar i veckan. Tors-söndag står den italienska lunchbuffé uppdukad mellan 11-15 med pasta, pizza och pannkakor. Vi har även middagskassar för dig som vill avnjuta en god trerättersmiddag i stugan. 

Toppen 1 Stor (84398)

Toppstugan

Högst uppe på Grönklittsberget finns Toppstugan med en fantatsisk utsikt och a la carte meny, fika och kvällsutbud. 

28I2218 Stor (66009)

Restaurang Ugglan & Björnen

Restaurang Ugglan & Björnen finns vid Grönklitts centrum och är både en restaurang samt cafe/bar i samma lokal. Vår rejäla och mångsidig lunchbuffé, smarriga pizzor och grillade burgare mättar vi både den lilla och stora hungern.

Matsäck

Matsäck kan förtäras på trädäcket utanför entrébyggnaden Rovdjurscentrum Designtorg Trä vid parkborden. Inne i Rovdjurscentrum får man inte äta medhavd matsäck. I parken finns det ett flertal bord och slogbodar som man kan nyttja för matsäck eller vila sina ben och njuta av utsikten. På grund av brandrisken så är det grillförbud i hela parken. Precis utanför parken vid barnbacken finns det en stor grillplats som man kan besöka, och det går bra att gå ut ur parken och komma tillbaka igen under samma dag.