Konferens och guidning

Konferens och guidade turer som etsar sig fast på näthinnan är Rovdjursparkens signum. Upplev det du också!

Matning_1920x600.jpg

Guidade turer

Att få möjlighet att stå öga mot öga med en sibirisk tiger med bara galler mellan eller få chansen att följa med en djurvårdare runt i parken på guidad tur är en upplevelse utöver det vanliga.

Läs mer

Grupper

Boka in klassen, klubben, eller företaget på en häftig upplevelse i Rovdjursparken. Ett perfekt sätt att lära känna varandra och utvecklas som grupp. Tänk på att boka i god tid, platserna är begränsade. 

Läs mer
Persiks_leopard02.jpg
CampWild_1920x600.jpg

Camp Wild

Camp Wild är ett spännande äventyr där deltagarna får testa på livet från Wild Kids. Aktiviteten passar perfekt för grupper, lag och skolklasser. Vi bor i lägenhet, stuga eller på vandrarhem, lagar egen mat över öppen eld och får naturligtvis prova på många roliga aktiviteter på tävlingsarenan tillsammans med våra äventyrsledare.

Läs mer

Sommarguidning

Följ med på en tur där vi berättar om rovdjursparken och alla djuren som bor här hos oss. Lär dig mer om arterna, hur de lever i det vilda och vilka hot de ställs inför. Guidningen är cirka 2 timmar, vardagar kl. 09.30 på svenska och 15.00 på engelska.

Läs mer
Brunbjorn.jpg
Tiger01.jpg

Exklusivt rovdjursmöte

En exklusiv guidning vid något av våra rovdjur. Djurvårdarna väljer ut vilket djur som skall besökas. Det kan vara en nära upplevelse med tiger, isbjörn eller någon av brunbjörnarna, kanske är det dags för mat, berikning eller hanteringsträning.

Läs mer