Glad manlig personal stående bland skidutrustning

Sportshop & skiduthyrning

I Sporthopen finns personal med åratals erfarenhet och passion för att ge våra gäster den bästa upplevelsen i backar och spår.

I vår sportshop och skiduthyrning hittar du utrustning för utförsåkning och längdåkning. Vi har alternativ för alla – från nybörjare till proffs. I Skiduthyrningen finns möjlighet att hyra utrustning för dig som inte äger någon eller för dig som vill testa den senaste tekniken. I Sportshopen arbetar personal med många års erfarenhet av skidservice som gärna ser till att din utrustning är på topp. I Sportshopen hittar du allt från strumpor och mössor, från valla, stavar och alpina skidor. Skiduthyrningen och Sportshopen delar lokal, bakom Gästcenter.

Skiduthyrningen

Barn som åker slalom i alpinbacke

Hyr utrustning

Här registrerar du de personer som ska hyra utrustning och har även möjlighet att boka tid för uthämtning.

Kvinnlig personal letar bland pjäxor

Regler

  • Det är förbjudet att rejla med hyrskidor
  • Det är endast tillåtet att åka i spår och pister med hyrda skidor. Inte på t.ex sandade vägar.
Bindning på en slalomskida

Utrustning och priser

I skiduthyrningen finns ett stort utbud! Bland annat finns alpint, telemark, längd och snowboard. Även plastpulkor och snowracer finns att hyra.

Sportshopen

Glad manlig personal

Om Sportshopen

I Sportshopen finns all utrustning för en härlig dag i snön. Har du egen alpin utrustning som behöver lite kärlek? I vår skidservice ligger det åratal av erfarenhet när det gäller slipning och vallning. Vi hjälper dig så att du och din utrustning är tipp topp tills när du carvar genom manchestern – från första till sista åket. Hos oss hittar du allt från strumpor och mössor, från valla, stavar och alpina skidor.Här hittar du mängder av varor från kända varumärken som passar vårt klimat. Är du ute efter längdskidor finns enklare modeller att köpa här, på Längdcentrum hittar du ett större utbud.

Manlig personal som ställer bindning på slalomskida

Alpin verkstad

För en lyckad och rolig upplevelse i rekommenderar vi att ni lämnar in era alpinskidor/snowboard för service i vår välutrustade verkstad.

Erbjudanden

Paketpris

5735 kr

5V4A8072 Edited

Skidpaket Alpint

15% rabatt

5V4A8084 Edited

Hjälm och Goggles

Paketpris

2760 kr

5V4A8063 Edited

Skidpaket Längd

Slalomåkare som går med slalomskidor på axeln

Testa först - köp sen

Går du i tankarna om att uppgradera din befintliga utrustning? I skiduthyrningen kan du testhyra alla modeller. Vid köp av komplett utrustning (skidor och pjäxor) så får du dessutom minst 15% rabatt på ordinarie pris.